Skip to content

Institut za Građevinarstvo i Arhitekturu - IGA

Institut za građevinarstvo i arhitekturu je organizovan kao Društvo sa ograničenom odgovornošću sa 100% učešćem privatnog kapitala.

Institut je osnovan 2011. godine kao produkt prethodno uspešne saradnje stručnih ljudi, građevinskih, mašinskih i elektro inženjera, koji su svoje znanje, iskustvo i ambiciju hteli da kanališu kroz zajednički projekat u svrhu prevazilaženja nestručne, nekompetentne i nekvalifikovane konkurencije.

Osnovna delatnost Instituta je, kao što mu i ime govori, projektovanje građevinskih objekata (visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje), mašinskih i elektro uređaja i instalacija, izrada tehničkih kontrola projekata, izvođenje svih vrsta objekata, stručni nadzori, tehnički pregledi objekata, konsalting. Ovako širok spektar aktivnosti Institut za građevinarstvo i arhitekturu je sposoban da isprati zahvaljujući mnogobrojnim ugovorima o poslovno-tehničkoj saradnji sa eminentnim ustanovama i preduzećima koji su lideri iz svojih oblasti.

architect-3979490_640.jpg
procena vrednosti nepokretnosti

Višegodišnje iskustvo sticano u vodećim izvođačkim firmama u kojima su bili nosioci poslova, našem inženjerskom kadru daje za pravo da na sebe preuzme odgovornost za rešavanje najsloženijih problema iz prakse. Dobra višegodišnja poslovna saradnja sa izvođačkim preduzećima omogućava nam angažovanje najsavremenije mehanizacije i stručne radne snage u veoma kratkim rokovima za izvođenje objekata svih tipova i složenosti.

housebuilding-1407462_640.jpg

Najponosniji smo na ostvarenu stručnu saradnju sa Građevinskim fakultetom u Subotici sa kojim Institut ima potpisan Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, koji je došao kao prirodan sled događaja nakon uspešne višegodišnje saradnje sa ovom visokoškolskom ustanovom.

Inženjeri koji su nosioci svih aktivnosti u Institutu kao i stručni saradnici kreirali su i neprestano unapređuju sistem koji obezbeđuje funkcionalan pristup našim klijentima kako bi što uspešnije realizovali svoje interese.

 

Višegodišnje iskustvo kojim raspolažemo garancija je uspešnosti svakog našeg projekta.

Call Now Button